Hillbillies logotyp

“Annika hjälpte oss med design av vår företagslogotyp 2009. Redan vid första mötet hade hon träffsäkra idéer och förslag. Hon arbetade med den budget vi hade och genom alla åren har visat sig att vara kompetent, kreativ och snabb. Vi arbetar fortfarande med Annika. Hon hjälper oss idag även med webbsidan och andra marknadsföringsmaterial. Lyhörd och pålitlig. Kan starkt rekommendera henne!”

Jessica Karlsson, Hillbillies

Queenley logotyp
“Äntligen en grafisk designer som förstår visionen långt innan man själv har lagt alla pusselbitar på plats och så professionell i sitt jobb, engagerad med snabb återkoppling. Tack snälla för hjälpen med att skapa min logga, den är exakt så som jag ville ha den! Jag rekommenderar Annika varmt till alla som behöver hjälp med att skapa logga, hemsida samt grafiska profil och kommer kontakta Annika igen för framtida grafiska jobb.”

Ema Muratspahic, grundare av Queenley

Soyoga logotyp
“Jag rekommenderar varmt Annika Stårner när du vill ha hjälp med din grafiska design eller formgivning! Hon har hjälpt mig med båda mina logotyper, till Sobea och Soyoga. Hon har även gjort tryckbara filer till Sobea textilprints. Jag är mycket nöjd!!!”

Beatrice Sjöberg Magnusson, ägare av Soyoga och Sobea

Väldigt tidigt i min resa som egenföretagare började jag jobba med Annika, och hon har verkligen hjälpt mig hitta mitt företags grafiska profil, ton och stil. Hon har varit väldigt betydelsefull i utvecklingen av hur mitt företag ska presentera sig, och hon fann snabbt ett bra sätt att arbeta med mig. Ifrågasättande, på ett mycket klokt och insiktsfullt sätt. Jag ger Annika mina varmaste rekommendationer!”

David Stavegård, Stavegård Consulting

“Annika arbetade snabbt och effektivt, vilket krävdes då vi hade en hög arbetstakt och belastning på ett förlag där vi arbetade tillsammans. Hon hade många kreativa idéer och kom med förslag som vi tyckte var väldigt bra och utvecklande för verksamheten. Annika är ett riktigt proffs!”

Jennifer Lindström, förläggare på Norstedts Förlagsgrupp

“Annika Stårner har lyssnat in min affärsidé och mina värderingar. Hon har tagit fram logotype, visitkort och hemsida som är snygga, proffsiga och väl speglar min affärsidé. Diskussionerna och resultatet visar att Annika är kreativ, konstnärlig, analytisk och väl kan sitt hantverk inom grafisk design. Jag kan med glädje rekommendera Annika.”

Ulrika Ehrensvärd, @ulrikacsr

“Vi är jättenöjda med vår nya logga och grafiska profil som Annika har gjort åt oss. Hon uppfattade snabbt vad vi vill förmedla med vårt marknadsföringsmaterial. Vill du ha hjälp med grafisk design är det till Annika du ska vända dig. Hon är kreativ, snabb och proffsig!”

Cecilia Clemedson, ägare av AdvocoTox AB

“Vi är oerhört tacksamma och nöjda med all hjälp vi fått av Annika. Från design av logga, flyers, prislistor, skyltar, hemsida, färgtema, stil och form. Proffsigt bemötande och alltid snabb återkoppling. 100% engagerad och Annika ger även tips och råd. Högsta betyg till Annika.”

Jenni Riihonen, ägare av Råsunda Oas

Jag vill varmt rekommendera Annika! För mig som inte är van beställare av såna här jobb, gjorde Annika det väldigt enkelt för mig. När jag väl hade kommit fram till hur jag ville ha det så gick det jättefort. Snyggt och bra!!

Marcus Johanson, affärsutvecklare samt ägare av Grand Stuff

“Beställde illustrationer av Annika till min trädgårdsdesign-app. Leveransen var över min förväntan. De kommer bli väldigt uppskattade när appen är färdig.”

Tina Skilje Alkryd, ägare av Dyrkla

“Annika arbetade under en period med textredigering, illustrationer, textsättning i böcker och fotoredigering på Grenadine Bokförlag, Stevali Production där jag tidigare arbetade som grafisk formgivare. Annika sätter sig snabbt in i projekt, är noggrann och levererar. Hon är dessutom en social, ärlig och fantastisk människa.”

Anna Sterling, grafiker och strateg på ConnectMedia

“Annika har en otrolig känsla för vad som är “rätt” för mig som kund. Hon får ihop färdig produkt (logo, visitkort, hemsida, broschyr) med mig som person och vad jag representerar. Dessutom är Annika snabb och tydlig i sin affärsmässighet. Skall absolut använda mer av hennes tjänster i framtiden.”

Marianne Andersson, ägare av M Andersson Coaching

“Annika is a person with lots of integrity, is genuine, structured, creative and fun to work with. She manages professional relationships and expectations extremely well and is flexible in her way of working. Annika is a take-charge person who is able to present creative ideas and communicate the benefits. She has successfully developed several marketing plans and numerous catalogues that have resulted in increased revenue. I had the pleasure of having Annika Stårner as a colleague at a former company. Annika would be a valuable addition to any company she chooses to join/work with, and I have no hesitation in recommending her. ”

Britt Konnander

© 2020 Stårner Design | Solna | Stockholm | Sweden | Tel 076-232 23 85