OM MIG

Jag är en mångsidig och hjälpsam person med yrkesutbildning i grafisk design och produktion. Jag gillar att designa, illustrera, fotografera, redigera och animera. Text kan jag också hjälpa till med. Jag har en förkärlek till att visualisera omfattande eller komplex information och anpassar stil och teknik till varje unikt uppdrag, från papper och penna till pixlar och animation. Innovation tycker jag är spännande, speciellt när det handlar om djur, natur och hållbarhet som jag bryr mig särskilt om.

Photoshop, Illustrator, InDesign, After Effects, Premiere Pro, WordPress, PowerPoint, Word, kamera, penslar och pennor hör till mina arbetsverktyg. I min bakgrund har jag nio års yrkeserfarenhet som ansvarig för varumärke, marknadskommunikation och trycksaksproduktion från ett mellanstort företag inom detaljhandeln.

Tecknat har jag gjort sedan jag kunde hålla i en krita. Jag har högskoleutbildning i grafisk design och produktion för tryck och digitala medier samt i bildbehandling och journalistiskt skrivande. Därutöver har jag gått kurser i marknadsföring, webbdesign, seo, konst, foto, videoredigering och animation.

Sedan år 2009 erbjuder jag en rad tjänster inom design och visuell kommunikation i mitt företag, Stårner Design, och som frilans. Jag sätter mig snabbt in i din verksamhet och arbetar för att på bästa sätt tillgodose dina behov, i Stockholmsområdet eller på distans. Vad kan jag hjälpa dig med?

Välkommen att kontakta mig!
Annika Stårner

Jag är medlem i Svenska Tecknare och Stockholms Handelskammare.

KONTAKT

Annika Stårner
Stårner Design
Jungfrudansen 78
171 51  Solna
076-232 23 85
info@starner.net

LinkedIn icon     Facebook icon     Instagram icon      Twitter icon

MEJLA MIG

INTEGRITET GDPR
Uppgifter om faktiska och potentiella uppdragsgivare som är nödvändiga för att kunna offerera, föra korrespondens kring, genomföra samt för att redovisa affärstransaktioner samlas in och hanteras enligt GDPR:s regler. Inga personuppgifter arkiveras mer än lagen kräver. Den här webbplatsen hämtar inte in personlig information om dig som besökare.  Kontakta mig, Annika Stårner, om du vill veta vilken information som eventuellt lagras om dig eller om du vill rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

© 2020 Stårner Design | Solna | Stockholm | Sweden | Tel 076-232 23 85